Salam yer semua...sorry la sebab hanna dah makin jrg update blog hanna memandangkan komitmen kerja yang makin banyak.

143, cintakah? - akan di 'hold'.harap semuanya bersabar.

KP - Hanna akan cuba masukkan n3 seterusnya tapi mungkin mengambil masa juga.

иєω єитʀγ :


Cerpen : Al.Fa

KP : Kali Pertama **new..harap dapat mengubat kerinduan pembaca KP..(de ker org yg baca?hahaha)

Lυν,

♥♥Hαηηα


Wednesday, December 24, 2008

opps..not him 6!!

'Hujung minggu?KLCC?'Ann terangguk-angguk seperti Nora, sahabat lamanya itu melihat dia.

'Yelah.Lama tak jumpa, rindu sangat kat kau.'

'Aku pun.'

'Nanti aku ade something nak share ngan kau.'

'Really?Tell me now...'Ann mula merengek-rengek membodek Nora..

'Not in phone la Ann.See u there.'

Klik. Talian diputuskan..apalah Nora nie, dengan kamceng pun berkira gak ker?Takkan dia nak bertunang kot..ish..Ann garu kepalanya.

'Really?Tell me now..' Aik, takkan tua suara aku lak..lain macam jak versi tue..sakit tekak ker?

'Testing..testing...one two three'

'Hahahaha..'Kedengaran suara lelaki melambakkan ketawa di sebelahnya. Ann menjeling maut saat terpandang wajah Luqman..bibirnya digigit geram.

'Nak I tolong gigitkan ker?'

'What??' Sekali imbas cam karun disney daa..yang ting tong mata spring tue..

'Nak I tolong gigitkan bibir u tue ker?'

Luqman menayang muka kayu nya walaupun Ann di depannya seperti singa kelaparan.

'You..'

'Yes,my dear Ann Nurissa.'

'Susah betul bercakap ngan orang biol nie.'

'Biol?'uihh,boleh heart attack kena 'ayat power' minah nie..nasib dah mengebalkan diri!Luqman geleng kepala..degil!!

'Aku nak balik.'

'Aik dah surrender ker tuan puteri?'

'Kau ada jam,kan?Pandai-pandailah tengok sendiri.'

Berkali-kali dia dikenakan olah Ann Nurissa..Luqman mengetap bibirnya perlahan sambil memerhatikan lenggok Ann yang menuju keluar. Dicapainya handset.

-Dah terima parcel kiriman I tak?Hope honey suka-

Kenapalah ada sahaja yang menganggu hidup aku ni, Ann mengeluh di dalam kereta Myvi nya.Aku nak hidup senang pun ada yang cemburu ker?

'Siapalah dalang semua ni?'

4 comments:

  1. bi0l>>>
    muahaha~
    sesedp jeQ...
    kas3...
    lwk la ANN tuhs...
    ngee~

    ReplyDelete
  2. sian kat Ann.
    xtenteram idop die.
    kik33
    -na`dz

    ReplyDelete
  3. nasib baik si ann tu kebal, x cepat perasan..hehe

    ReplyDelete

Any comments really appreciated!